Gå direkt till innehåll
Möt oss på Teamsdagen 21 september

Möt oss på Teamsdagen 21 september

Tid 21 September 2022 08:00 – 18:30

Plats Münchenbryggeriet, Stockholm

Vi ser fram emot att möta dig på Teamsdagen där du har möjlighet att uppleva ett digitalt möte med perfekt ljud oavsett var i mötesrummet befinner sig.

Nureva ljudlösning

Nureva Audio är en helt unik, Teamscertifierad ljudlösning utvecklad för att ge en perfekt ljudupplevelse i alla typer av onlinemöten. Sittande möten, distansmöten och kollaborativa möten där vi rör oss runt i rummet.

Med 8 192 virtuella mikrofoner utspridda i hela rummet kan alla göra sig hörda oavsett var mötesdeltagarna befinner sig, i mötesrummet eller på distans. Med autokalibrering blir ljudet perfekt, varje gång. Nureva Audio finns för alla rumsstorlekar och kan skalas upp i takt med företaget.

SMART Board möteslösning

Du och ditt team vill arbeta mer flexibelt, hållbart och effektivt - SMART Technologies har nästa generations möteslösningar integrerade med Teams för alla typer av möten. Träffa människor från hela världen som om ni vore i samma rum. Alla deltar på samma villkor var ni än befinner er och bidrar med dynamiskt innehåll i realtid, från mobila enheter, datorer och interaktiva skärmar. 

Om Netsmart

Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, Manico, AVerVision och ErgoXS. Netsmart AB har byggt upp ett rikstäckande nätverk av noga utvalda återförsäljare som säkerställer att du som kund får ett professionellt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och undervisning samt ökar användningen av befintliga resurser.

Netsmart AB grundades i oktober 2001 och ingår i ITB-koncernen.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll