Gå direkt till innehåll
Exklusivt erbjudande Polyglutt och FunTable

Nyhet -

Exklusivt erbjudande Polyglutt och FunTable

Netsmart har ett pågående samarbete med ILT Inläsningstjänst och vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder som använder FunTable en exklusiv provperiod på den flerspråkiga boktjänsten Polyglutt.

Alla som arbetar med FunTable har möjlighet att prova Polyglutt kostnadsfritt i 60 dagar. Uppge kampanjkod "FunTable" när du laddar hem appen i Google Play eller App Store.

FunTable är ett interaktivt bord för kreativ och lustfylld inlärning i skola, förskola och andra privata och offentliga miljöer. Den stora interaktiva bordsytan gör det möjligt för flera barn och vuxna att samarbeta och lösa problem.

Polyglutt är den marknadsledande bilderbokstjänsten för att arbeta med språkutveckling och litteratur. Barn med svenska och många andra modersmål kan läslyssna till hundratals böcker i appen. 

________________________________________

Utbildningsföretaget ILT Inläsningstjänst är en marknadsledande leverantör av specialpedagogiska verktyg till svenska skolan med fokus på elever med läs- och skrivsvårigheter samt nyanlända elever.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och undervisning samt ökar användningen av befintliga resurser.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Karin Lind

Presskontakt Marknadschef 010-150 06 04

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00

Relaterade nyheter