Gå direkt till innehåll
Dags att nominera till lärarpriset Guldäpplet

Pressmeddelande -

Dags att nominera till lärarpriset Guldäpplet

Har du en lärarkollega som har gjort framstående insatser för att utveckla elevernas lärande med stöd av IT på din skola? Någon som dessutom har uppmuntrat kollegor i den egna skolan och kommunen? 

NU ÄR DET DAGS: Nominera henne eller honom till lärarstipendiet Guldäpplet, senast 1 juni!

Guldäpplet delas ut årligen till en eller flera lärare som har förnyat lärandet med stöd av IT i den egna undervisningen och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält.

1 juni, är sista datum för nominering.

Mer information om priset, nominering och kriterier, tidigare vinnare, videopresentationer med mera hittar du på diu.se/guldapple Du skickar din nominering, med utförlig motivering, till guldapple@diu.se

Vinnaren av Guldäpplet presenteras på Skolforum i Stockholm i oktober. Priset består av ett stipendium på
25 000 kronor och ett munblåst glasäpple.

Guldäpplet delas ut av Stiftelsen Yngve Lindbergs minne vars partners är: Netsmart AB,Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Sveriges Kommuner och Landsting, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Statens Medieråd, Gleerups Utbildning AB, Studentlitteratur AB, Tieto Education tillsammans med grundarna Föreningen DIU och stiftelsen DIU.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART TechnologiesAVerVisionBenQProwise och Vaddio.

Vår vision på Netsmart AB är att leverera interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00