Gå direkt till innehåll
Möt oss på BETT 29-31 mars 2023

Möt oss på BETT 29-31 mars 2023

Tid 29 Mars 2023 – 31 Mars 2023

Plats London

SMARTKlubben/Netsmart kommer att finnas på BETT i London den 29-31 mars 2023 tillsammans med SMART Technologies, leverantören av världsledande lösningar för undervisning, SMART Board, Lumio och SMART Notebook.

Välkommen till NORDIC SMART VIP LOUNGE:

Boka din plats - OBS Först till kvarn >>Boka din plats - OBS Först till kvarn >>


Monter SL21

Välkommen till SMARTs monter #SL21 för senaste nyheterna för en kollaborativ, elevaktiv, lärarledd undervisning som engagerar alla elever!

SMART Board iQ - lärarnas bästa arbetsverktyg med kostnadsfri mjukvara

SMART Board® iQ interaktiv skärm kan du fortsätta att interagera med eleverna så som du alltid har gjort på whiteboarden eller svarta tavlan, flera personer kan arbeta på den digitala whiteboarden med olika verktyg samtidigt utan att behöva vänta på varandra eller välja verktyg i en meny.

Skapa snabbt och enkelt lektioner med de inbyggda funktionerna och de färdiga interaktiva övningarna. Dela lektioner till eleverna och låt dem arbeta i egen takt, i klassrummet eller på distans. SMART Board® iQ är utvecklat specifikt för lärare och elever och är den optimala undervisningsplattformen för alla åldrar och ämnen med multitouch på Mac, Chrome OS och Windows. GDPR-säker. På svenska.

Lumio - undervisningsmjukvara med alla funktioner samlade på ett ställe

Lumio är en webbaserad mjukvaran som samlar alla funktioner läraren behöver på ett ställe med ett inlogg. Omvandla PDF, PPT, Google-dokument och SMART Notebook-filer till interaktiva lektioner, lägg till spelbaserade aktiviteter, simuleringar, gemensamma whiteboards, kollaborativa arbetsytor, individuella handouts, responsverktyg, YouTube-filmer utan reklam, Shout it Out, Immersive reader, exit tickets, digitala prov, utvärderingar och mycket mer. Läraren följer elevernas arbete och ger återkoppling i realtid. Med ett knapptryck visar, jämför och diskuterar elever och lärare olika lösningar med hela klassen, utan att behöva växla mellan olika appar och apparater. Integrerad emd Google Drive och Microsoft Teams. GDPR-säker. På svenska.

Netsmart svensk distributör

Netsmart är den svenska distributören för SMART och vi driver även användarföreningen SMARTKlubben med 16 000 medlemmar. På SMARTKlubben får du kostnadsfri tillgång till webbinarier, instruktionsfilmer, färdiga lektioner, supportforum och mycket mer.

Frågor?

Har du frågor om evenetet eller vill boka privat visning av SMART lösningar för skola och utbildningm är du välkommen att kontakta oss på:

010-150 06 00
karin.lind@netsmart.se

smartboard.se

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll