Gå direkt till innehåll
Förtydliga ditt budskap under stora möten med nya SMART Podium 624

Pressmeddelande -

Förtydliga ditt budskap under stora möten med nya SMART Podium 624

Produktnyhet

Med SMART Podium 624 blir dina presentationer och föreläsningar i stora aulor och mötesrum tydliga och mer interaktiva. Kombinera din annars statiska PowerPoint-presentation med whiteboard-pedagogik, gör digitala noteringar direkt i presentationen för att förtydliga och förstärka ditt budskap. Spara presentationen med anteckningarna och dela med mötesdeltagarna efter mötet.

Gör som du alltid har gjort men gör det digitalt

På SMART Podium kan du använda den presentationsmjukvara du är van vid men tillföra möjligheten att skriva med pennan och styra presentationen från den mindre interaktiva skärmen framför dig. Istället för att skriva på en whiteboard bredvid klickar du fram en ny tom sida i ex PowerPoint-presentationen och skriver, flyttar och suddar direkt på den digitala ytan. Allt är samlat på ett ställe och delas efter mötet.

Skapa engagemang hos deltagarna

Mötesdeltagarna/åhörarna kan tillföra tankar och idéer under mötet som du noterar i presentationen vilket skapar förutsättningar för kommunikation och interagerande.

Skapa interaktiva presentationer i SMART Meeting Pro

I den medföljande samarbetsmjukvaran SMART Meeting Pro har du tillgång till en obegränsad arbetsyta med möjlighet att samla och behandla stora mängder information på ett och samma ställe. Zooma ut för att få överblick, zooma in för att fokusera på detaljer. Gör noteringar direkt på arbetsytan, spara och dela.

Kom igång direkt med SMART Podium

SMART Podium är så enkel att använda att du förstår direkt hur du ska göra, det är bara att börja!

__________________________________________________

Vad är SMART Podium 624?

SMART Podium 624 är en 24" interaktiv skärm som kopplas till din dator och till storskärmen i mötesrummet eller föreläsningssalen.

Sladdlös penna utan batteri

Med den sladdlösa pennan kan föreläsaren skriva i presentationen och samtidigt vara fri att använda sitt kroppspråk för att förstärka budskapet.

SMART Podium penna

SMART Ink™

Med SMART Ink kan du skriva med pennan direkt på webbsidor, videor, PDF:er och Microsoft Office-dokument, för att sedan spara och dela.

SMART Ink

Multitouch* och stöd för gester

Använd gester för att rotera, zooma in och ut och bläddra mellan sidorna. Vila handen på skärmen när du skriver. Skriv, sudda och klicka med pennan.

SMART Board Multitouch och stöd för gester

Silktouch™

SMART Podium har en behaglig yta som gör att fingrar och penna glider behagligt över ytan.

SMART Board Silktouch

SMART Meeting Pro

Du får med en ett års-licens på samarbetsmjuikvaran SMART Meeting Pro i köpet.

SMART Meeting Pro

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll