Gå direkt till innehåll
Netsmart AB och Newline Interactive Europe har inlätt ett samarbete för att revolutionera interaktiva displaylösningar i Sverige.

Pressmeddelande -

Netsmart AB och Newline Interactive Europe har inlätt ett samarbete för att revolutionera interaktiva displaylösningar i Sverige.

Madrid, maj 2023 – Newline Interactive Europe, en ledande leverantör av innovativa interaktiva displaylösningar, är glada att meddela sitt strategiska partnerskap med Netsmart, Sveriges främsta distributör av interaktiva skärmar. Detta samarbete markerar en betydande milstolpe för båda företagen när de strävar efter att leverera toppmoderna teknik och förbättra mötesrumsupplevelsen för kunder över hela Sverige.

Newline Interactive Europe har upplevt en stark tillväxt på den europeiska marknaden och etablerat sig som ett betrott varumärke känt för sin produktkvalitet och oöverträffade kundsupport. Med en mångsidig produktportfölj som riktar sig till olika sektorer har Newline blivit synonymt med innovation och tillförlitlighet inom branschen.

I framkant av detta partnerskap ligger de banbrytande produkterna Lyra för utbildning och Vega för den ultimata allt-i-ett-lösningen, som inkluderar avancerade funktioner som integrerade kameror med mera. Lyra ger pedagoger interaktiva verktyg och dynamiskt innehåll, vilket främjar en engagerande lärmiljö som uppmuntrar elevengagemang och samarbete. Samtidigt erbjuder Vega företag en omfattande lösning som sömlöst integrerar interaktiva funktioner, högkvalitativ audiovisuell utrustning och en mängd väsentliga funktioner för en optimerad mötesrumsupplevelse.

Netsmart är sedan 2001 en central aktör på den svenska marknaden och är den största distributören av interaktiva skärmar i Sverige. Netsmart levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och att öka användningen av befintliga resurser. Netsmart har byggt upp ett rikstäckande nätverk av noga utvalda återförsäljare som säkerställer att du som kund får ett professionellt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support. Genom att inkludera Newline Interactives produkter i sin portfölj kommer Netsmart att kunna erbjuda kunderna ett ännu mer omfattande sortiment som är skräddarsytt för att möta deras unika behov.

“Genom att samarbeta med Netsmart kan vi dra nytta av deras omfattande marknadskunskap och nationella räckvidd och erbjuda svenska kunder en oöverträffad tillgång till våra toppmoderna lösningar.” säger Debbie Su-Pell, Country Manager Nordics på Newline Interactive Europe.

“En fördel med detta partnerskap är Newlines fokus på kundnöjdhet och kvalité. Newline Interactive Europe erbjuder 5 års garanti på alla skärmar som säljs till utbildningsmarknaden. Denna garanti visar på deras långsiktighet att erbjuda mervärde och stöd till utbildningsinstitutioner för att säkerställa en pålitlig och engagerande läroupplevelse under många år framöver.” säger Henrik Rentsch CEO på Netsmart AB.

Samarbetet mellan Newline Interactive Europe och Netsmart representerar ett banbrytande steg framåt för interaktiva displaylösningar i Sverige. Genom att kombinera sin expertis och sina resurser är båda företagen redo att omforma marknaden och ge kunderna avancerad, användarvänlig och framtidssäker teknik.

För mer information om Newline Interactive Europe och deras utbud av interaktiva displaylösningar, besök gärna www.newline-interactive.se.

Om Newline Interactive Europe:

Newline Interactive Europe är en ledande leverantör av innovativa interaktiva displaylösningar som är dedikerad att förvandla sättet som människor kommunicerar, samarbetar och lär sig på. Med en omfattande produktportfölj som är utformad för olika sektorer levererar Newline Interactive Europe toppmoderna lösningar som omdefinierar interaktion och engagemang.

Om Netsmart:

Netsmart är den största distributören av interaktiva skärmar i Sverige och samarbetar nära med ett nätverk av dedikerade återförsäljare över hela landet. Med en förpliktelse till excellens och kundnöjdhet erbjuder Netsmart ett omfattande utbud av interaktiva displaylösningar för att möta de olika behoven hos företag och utbildningsinstitutioner.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, ErgoXS och Infobit.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00