Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SMART utnämns till MTC Global Technology Partner

SMART Technologies Inc. blir Global Technology Partner i Microsoft® Technology Center (MTC) Alliance Program. Det innebär att SMART produkter nu kommer att finnas i 27 MTC-centrum över hela världen, varav 11 i USA och 16 i övriga länder.

Microsoft® Technology Center (MTC) Alliance Program är ett initiativ som omfattar branschledande företag inom hårdvara, mjukvara och tjänster. SMART får nu erkännandet från Microsoft, att bli Global Technology Partner i detta program, tillsammans med tio andra branschledare. Företaget har varit medlem i MTC Alliance-programmet sedan 2010, med produkter som är installerade i 18 MTC-centrum.

MTC-centrum ger företagskunder tillgång till innovativa tekniska produkter och branschexpertis. De erbjuder genomgångar av strategi, utbildningar i arkitekturdesign och workshoppar om Proof of Concept. Allt för att hjälpa kunderna att avgöra vilka lösningar som bäst motsvarar deras behov.

Vid slutet av 2012 kommer SMART produkter att vara installerade i alla 11 centrum i USA och 16 övriga centrum internationellt. Microsoft använder redan i dag aktivt SMART produkter i sina kundåtaganden. Genom att även ha SMART produkter i dessa centrum, kan tusentals av Microsofts företagskunder lära sig om och uppleva fördelarna med SMART affärslösningar.

"Vi är mycket glada över att få SMART Technologies som en Global Technology Partner till våra MTC-centrum över hela världen", säger Chuck McCann, chef för  Worldwide MTC Alliance Program. "SMART produkter har gjort att vi inte längre behöver omfattande resor, tack vare ökad samverkan både på plats och på distans när vi levererar kundlösningar som omfattar flera MTC-centrum. Därmed ökar vi effektiviteten i våra erbjudanden.
Ett positivt mottagande från både kunder och personal har fått oss att arbeta med SMART för att utöka deras närvaro inom MTC-programmet."

Bland övriga MTC Global Technology Partners finns Fortune 500-företag som Intel®, Dell™ och HP. Varje centrum har en mängd produkter från SMART installerade för att möta behoven, inklusive ett urval av SMART Board® interaktiv skrivtavla, SMART Board interaktiva displayer, SMART Podium™ interaktiva pennskärmar, SMART Meeting Pro™ programvara och Bridgit® konferensprogramvara. För mer information om SMART och MTC Global Partners Technology, besök Microsoft.com/MTCAlliances.

"Att utnämna SMART till en MTC Global Technology Partner, är ett erkännande från Microsoft att vi, Microsoft och SMART, tillsammans kan erbjuda samarbetslösningar av högsta klass till företagskunder", säger Linda Thomas, vice vd, Produkter, på SMART Technologies. "När SMART produkter fortsätter att spridas till MTC-centrum över hela världen, får allt fler av Microsofts kunder möjlighet att uppleva hur SMART branschledande produkter kan minska kostnaderna och förbättra samarbete och produktivitet."

Om Microsoft Technology Centers
Microsoft Technology Centers erbjuder en integrerad företagsstrategi som överbryggar klyftan mellan personlig produktivitet och automatisering av mjukvara i affärsprocesser. Detta gör det möjligt för IT-miljöer att bättre kunna stödja framväxande affärsbehov. Microsoft har MTC-anläggningar i större städer över hela världen, inklusive Chicago, New York, Boston, Paris, Moskva och Tokyo. Cirka 50 000 människor runt om i världen besöker dessa centrum varje år. Ytterligare information om Microsofts Technology Centers finns på . microsoft.com/mtc.

Om SMART
SMART Technologies Inc. är en ledande leverantör av samarbetslösningar som förändrar sättet att arbeta på och lära sig, över hela världen. Vi anser att samarbete och interaktivitet ska vara enkelt. Som världsledande inom interaktiva skrivtavlor, har vi mer än två decenniers erfarenhet av forskning och utveckling. Det har lett till ett brett utbud av integrerade lösningar som är lätta att använda. Lösningar som gör människor oberoende av skrivbord och datorskärmar, och gör det mer naturligt att samarbeta och lära sig med digitala resurser.

För mer information, vänligen kontakta
Jörgen Isaksson

Produkt- och försäljningschef SMART

Netsmart AB

Stora Södergatan 4

222 23 LUND

jorgen.isaksson@netsmart.se

© 2011 SMART Technologies. SMART Board, SMART Podium, SMART Meeting Pro, Bridgit, logotypen SMART och Smarttech är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör SMART Technologies i USA och/eller andra länder. Microsoft är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Alla andra tredjeparts- och företagsnamn är endast angivna i identifieringssyfte och kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Vänligen observera att SMART ska skrivas med versaler.

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är en renodlad distributör som via ett rikstäckande återförsäljarnät erbjuder världsledande produkter för utbildning, möten och presentationer.
Netsmart distribuerar produkter från Polycom, SMART Technologies, AVer och BenQ

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00