Gå direkt till innehåll
Möt SMART på EduTech i Amsterdam

Möt SMART på EduTech i Amsterdam

Tid 5 Oktober 2022 – 6 Oktober 2022

Plats Amsterdam

Möt SMART Technologies på EduTech-mässan den 5-6 oktober i Amsterdam och upplev SMART Board iQ interaktiva skärmar med unika inbyggda funktioner för skola och de pedagogiska undervisningsmjukvarorna Lumio och SMART Notebook.

EDUtech kommer till Europa

Ledande pedagoger från hela Europa kommer att hålla föredrag, visa upp innovation och inspirera pedagoger i hela regionen. Dessutom kommer de allra bästa leverantörerna av EdTech-lösningar att visa upp de senaste tekniska innovationerna som förändrar sättet att bedriva utbildning.

SMART Board iQ lärarens bästa arbetsverktyg

SMART Board® iQ interaktiv skärm kan du fortsätta att interagera med eleverna så som du alltid har gjort på whiteboarden eller svarta tavlan, flera personer kan arbeta på den digitala whiteboarden med olika verktyg samtidigt utan att behöva vänta på varandra eller välja verktyg i en meny.

Skapa snabbt och enkelt lektioner med de inbyggda funktionerna och de färdiga interaktiva övningarna. Dela lektioner till eleverna och låt dem arbeta i egen takt, i klassrummet eller på distans. SMART Board® iQ är utvecklat specifikt för lärare och elever och är den optimala undervisningsplattformen för alla åldrar och ämnen med multitouch på Mac, Chrome OS och Windows. Integrerad med Google Drive och Microsoft Teams, GDPR-säker, på svenska.

Lumio gör det digitala klassrummet möjligt

Lumio är onlinemjukvaran som samlar alla funktioner läraren behöver på ett ställe med ett inlogg. Omvandla PDF, PPT, Google-dokument och SMART Notebook-filer till interaktiva lektioner, lägg till spelbaserade aktiviteter, simuleringar, gemensamma whiteboards, kollaborativa arbetsytor, individuella handouts, responsverktyg, YouTube-filmer utan reklam, Shout it Out, Immersive reader, exit tickets, digitala prov, utvärderingar och mycket mer. 

Läraren följer elevernas arbete och ger återkoppling i realtid. Med ett knapptryck visar, jämför och diskuterar elever och lärare olika lösningar med hela klassen, utan att behöva växla mellan olika appar och apparater. GDPR-säker. På svenska.

Netsmart svensk distributör

Vill du veta mer om lösningarna från SMART är du välkommen att kontakta oss på Netsmart, den svenska distributören för SMART.
010-150 06 00
info@netsmart.se

smartboard.se

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll