Gå direkt till innehåll
Stockholms Stad tecknar nytt tre-årsavtal på SMART Learning Suite undervisningsmjukvara

Pressmeddelande -

Stockholms Stad tecknar nytt tre-årsavtal på SMART Learning Suite undervisningsmjukvara

Stockholms Stad förlänger kommunlicensen på undervisningsmjukvaran SMART Learning Suite inklusive Lumio by SMART och SMART Notebook i ytterligare tre år. Lärare i grundskolan, gymnasieskolan samt vuxenutbildningen har fortsatt fri tillgång till världens mest använda pedagogiska undervisningsverktyg.

SMART Learning Suite med alla funktioner på ett ställe
Interaktiva lektioner, kollaborativa arbetsytor, spelbaserade aktiviteter, tävlingar, frågesporter, omröstningar, responsverktyg och digitala prov. I SMART Learning Suite är allt samlat på ett ställe, enkelt att skapa, dela och spara. Lärarna följer elevernas arbete och ger återkoppling i realtid.

Plattformsoberoende, integrerad med Microsoft Teams och Google Drive
I SMART Learning Suite omvandlar läraren vanliga PDF:er, Power Points och Google-dokument till interaktiva lektioner för en varierad undervisning som passar alla pedagogiska inriktningar, från den mer traditionella till flippade klassrum, flexibla lärmiljöer, distans- och fjärrundervisning. SMART Learning Suite är plattformsoberoende, integrerad med Microsoft Teams och Google Drive. Lärare skapar, delar, och följer elevernas kunskapsutveckling i den miljö de redan använder och är vana vid.

60 miljoner användare
Med 60 miljoner användare är SMART Learning Suite världens mest använda undervisningsmjukvara.

Mer om Lumio

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, ErgoXS och Infobit.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll

Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Under SETT-dagarna i Kista den 26-28 april bjuder vi in till flera spännande aktiviteter i vår monter. Nu har du även chansen att lyssna på Ola Brorson, engelsklärare och digital coach på Thoren Framtid i Växjö och Emelie Allen-Ross, förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge. De visar hur de skapar en elevaktiv, tillgänglig och formativ undervisning med Lumio, både i och utanför klassrummet.

I Lumio kan Filippa Weider följa elevernas kunskapsutveckling och låta dem lära av varandra

I Lumio kan Filippa Weider följa elevernas kunskapsutveckling och låta dem lära av varandra

Filippa Weider arbetar som IT-pedagog på fyra grundskolor i Kalmar. Hon ser en stor fördel med att arbeta interaktivt då det blir enklare för läraren att variera undervisningen och därmed öka elevernas lust att lära. I Lumio finns alla verktyg samlade på ett ställe och Filippa och hennes elever har hittat flera guldkorn.
— De spelbaserade övningarna går hem både hos yngre och äldre elever. Lyck

Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

Therese Lennhager arbetar som speciallärare med inriktning språk, skriv- och läsutveckling i de lägre årskurserna. För henne är SMART Boarden ett viktigt arbetsredskap för att kunna skapa en varierad undervisning med tydlig struktur som samtidigt väcker elevernas nyfikenhet.
De elever som Therese Lennhager möter har oftast läs- och skrivsvårigheter och de kommer till henne för att arbeta indivi

Relaterade event