Gå direkt till innehåll
​SMART Technologies ny officiell Google for Education-partner

Pressmeddelande -

​SMART Technologies ny officiell Google for Education-partner

SMART Technologies, marknadsledande utvecklare och tillverkare av interaktiva lösningar för undervisning, SMART Board och SMART Learning Suite är nu officiell partner till Google for Education. SMARTs mjukvarusvit SMART Learning Suite (SLS) används av över 25 miljoner lärare och elever över hela världen och erbjuder sömlös integration med G Suite for Education. Lärare kan skapa, leverera och dela sina SLS-lektioner direkt från Google Drive och Google Classroom.

- Integrationen mellan G Suite och SMART Learning Suite gör det ännu enklare för lärare att effektivisera sin vardag och skapa engagerande lektioner utan att behöva lära sig nya plattformar, säger Karin Lind marknadschef på Netsmart AB, svensk distributör för SMART Technologies. 

Allt lektionsmaterial är samlat på ett ställe och med ett klick kan lärarna omvandla sina statiska PowerPoints, PDF-er och Google-dokument till interaktiva lektioner med digitala samarbetsytor, utvärderingar och spelbaserade aktiviteter. Lektionerna kan sedan delas till elevernas digitala enheter för vidare arbete, i eller utanför klassrummet.

Mer om integrationen SMART Learning Suite och G Suite

Mer om SMART Learning Suite >>

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för  SMART Technologies, Nureva, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll

Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Under SETT-dagarna i Kista den 26-28 april bjuder vi in till flera spännande aktiviteter i vår monter. Nu har du även chansen att lyssna på Ola Brorson, engelsklärare och digital coach på Thoren Framtid i Växjö och Emelie Allen-Ross, förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge. De visar hur de skapar en elevaktiv, tillgänglig och formativ undervisning med Lumio, både i och utanför klassrummet.

​I Bergs kommun är alla involverade i skolans digitaliseringsarbete

​I Bergs kommun är alla involverade i skolans digitaliseringsarbete

Genom att utbilda och engagera alla i kommunen, från politiker och skolledning till lärare och it-tekniker, har man skapat en gemensam förståelse för vad digitaliseringen i skolan innebär och hur det påverkar både skolan och det övriga samhället. Bergs kommun har genom ett medvetet arbete under många år satsat på att digitaliseringen ska vara en del av det övriga utvecklingsarbetet i skolan.

Relaterade event