Gå direkt till innehåll
BETT ingår globalt partnerskap med SMART Technologies

Pressmeddelande -

BETT ingår globalt partnerskap med SMART Technologies

BETT Show, världens ledande mötesplats för digitala verktyg och arbetsmetoder i skolan, har ingått ett treårigt globalt partnerskap med SMART Technologies i Storbritannien, Asien, Mellanöstern och Afrika.

Samarbetet syftar till att lyfta kunskapen om digitala arbetsmetoder i skolan och dess inverkan på skolresultaten, samt att hjälpa lärare och ledare att använda tekniken mer effektivt. Partnerskapet startar i januari under BETT 2020 i London.

"Mer än 3 miljoner lärare använder SMARTs lösningar i dag och vår passion ligger i att stödja lärare, elever och skolledare att nå bättre skolresultat, säger Greg Estell, VD och koncernchef för SMART Technologies. "Partnerskapet med BETT ger en unik möjlighet att dela vår forskning och våra lösningar på ett bredare sätt till en större publik.”

SMART Technologies kommer att leverera innehåll till programmet på BETT i London, på BETT Asia och BETT MEA, med föreläsningar för beslutsfattare, lärare och IT-ansvariga. Fokus ligger på effektiv och tidsbesparande användning av användarvänlig teknik samt möjligheten att omvandla statiskt innehåll till interaktiva lektioner. Skolledare och ministrar kommer att fokusera på större och långsiktiga implementeringsplaner.

I SMARTs monter NH20 i Norra hallen kan besökare prova de senaste lösningarna, både hårdvara och mjukvara.

“SMART har varit en viktig partner till BETT under många år och att bli en global partner var ett naturligt steg att ta, säger Oliver Merlin, Bett Global Portfolio Director at Hyve Group. Våra två varumärken delar samma målsättning, att förbättra undervisning och nya innovationer vilket är otroligt spännande. Innehållet som kommer att presenteras under BETT fokuserar på nya sätt att tänka, arbeta och undervisa.”

Om BETT

Sedan BETT startade för 35 år sedan har mässan utvecklats till världens ledande mötesplats för lärare, skolledare och strateger med mer än 60 000 besökare i London årligen.

Det är kostnadsfritt att besöka Bett och mässan pågår den 22 – 26 januari 2020 på ExCeL i London. Läs mer och registrera dig på www.bettshow.com

BETT-mässor arrangeras även i Sydamerika, Asien, Mellanöstern och i Afrika.

Netsmart på BETT

Netsmart kommer att finnas på plats i London, kontakta oss för bokning av möte, info@netsmart.se, 010-150 06 00

Läs mer om SMART @Bett https://www.bettshow.com/smart

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll