Gå direkt till innehåll
Upptäck SMART Board och Lumio på BETT

Upptäck SMART Board och Lumio på BETT

Tid 23 Mars 2022 – 25 Mars 2022

Plats London

SMART Technologies finns på plats under BETT-mässan i London för att visa varför SMART Board och Lumio är lärarnas bästa undervisningsverktyg. Välkommen till monter NF21.

Netsmart/SMARTKlubben finns på plats den 24 mars, kontakta oss gärna om du vill boka ett möte på info@netsmart.se

Sveriges mest sålda interaktiva touchskärm på skola – SMART Board iQ

I vår monter visar vi SMART Board iQ interaktiv skärm och mjukvarorna Lumio och SMART Notebook. Vi visar hur lärare, förskollärare, barn och elever kan samarbeta och kollaborera via alla olika digitala verktyg i klassrummet, datorer, Chromebooks, surfplattor, smarta telefoner och den gemensamma interaktiva ytan.

SMARTKlubben användarförening

Netsmart driver användarföreningen SMARTKlubben med stöd till pedagogerna i form av kostnadsfria webbinarier, instruktionsfilmer, fria lektioner, SMART certifierad utbildning, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Aktuella kampanjer

Se aktuella kampanjer på SMART Board.

Netsmart trygg partner

Netsmart är en trygg partner på den svenska skolmarknaden och arbetar sedan 2001 med att utarbeta väl fungerande strategier för implementering av digitala verktyg och digitala arbetsmetoder tillsammans med skolor, skolområden och kommuner i hela Sverige. Målet är användarvänliga lösningar specifikt framtagna för förskola/skola som inspirerar till samarbete och kommunikation, inkluderar alla barn/elever, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar verksamheten/undervisningen samt ökar användningen av befintliga resurser i på förskolan och i klassrummen.

Kostnadsfri inspiration

Kontakta oss gärna för en timmes kostnadsfri inspiration på din skola/förskola – ring 010-150 06 00 eller mejla förslag på tider till utbildning@netsmart.se. Välkommen till oss!

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00

Linnea Alsberg

Presskontakt Marnadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll