Gå direkt till innehåll
Upptäck SMART Board och Lumio på Advania Skolpartnerdagar

Pressmeddelande -

Upptäck SMART Board och Lumio på Advania Skolpartnerdagar

Välkommen till Netsmarts digitala monter under Advania Skolpartnerdagar och chatta med oss om varför Lumio och SMART Board iQ är lärarens bästa undervisningsverktyg!

Lumio är onlinemjukvaran som samlar alla funktioner läraren behöver på ett ställe med ett inlogg. Läraren följer elevernas arbete och ger återkoppling i realtid. Med ett knapptryck visar, jämför och diskuterar elever och lärare olika lösningar med hela klassen. Integrerad med Google och Microsoft, GDPR-säker, på svenska.

SMART Board iQ
är Sveriges mest sålda interaktiva skolskärm med alla funktioner inbyggda i skärmen utan licenskostnad. Integrerad med Google och Microsoft, GDPR-säker, på svenska.

På SMARTKlubben
får lärarna allt stöd de behöver för att komma igång och utveckla undervisningen med sina digitala verktyg.

Ett samtal lärare emellan

Hur får man elever att älska lektionerna om tempus? Och hur gör man för att alla elever ska känna sig trygga att dela sina tankar och kunskaper i klassen?

Teresa Leijonhufvud
och Emelie Allen-Ross träffades en dag under sportlovet för att samtala om hur de med hjälp av olika digitala verktyg skapar en varierad, elevaktiv undervisning med flöde och kommunikation, både i skolan och på distans.

Välkommen att ta del av deras samtal som bland annat kretsar kring hur de arbetar med responsverktyg, gamification, formativ bedömning, gemensamma digitala arbetsytor, individuella handouts och gångjärnsfrågor på olika sätt och i olika ämnen. Metoderna kan anpassas och användas i alla ämnen och årskurser.

Emelie Allen-Ross är förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge med lång erfarenhet både som klasslärare och digital strateg.
Teresa Leijonhufvud är klasslärare på Sickla skola i Nacka och har tidigare arbetat som IKT-pedagog vid sidan av sitt klassläraruppdrag. Teresa driver även Facebook-gruppen Mitt lilla klassrum på nätet med över 38 000 medlemmar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för  SMART Technologies, Nureva, Infobit, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll

Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

Therese Lennhager arbetar som speciallärare med inriktning språk, skriv- och läsutveckling i de lägre årskurserna. För henne är SMART Boarden ett viktigt arbetsredskap för att kunna skapa en varierad undervisning med tydlig struktur som samtidigt väcker elevernas nyfikenhet.
De elever som Therese Lennhager möter har oftast läs- och skrivsvårigheter och de kommer till henne för att arbeta indivi

Relaterade event