Gå direkt till innehåll
Upptäck SMART Board och Lumio på Förskoledagarna

Upptäck SMART Board och Lumio på Förskoledagarna

Tid 3 Maj 2022 – 4 Maj 2022

Plats Stockholm City Conference Center

Lek, utforska och lär med SMARTBoard® iQ

Med en SMART Board® iQ interaktiv skärm på förskolan kan en hel barngrupp leka, utforska och lära tillsammans. Med de inbyggda verktygen skapar ni enkelt övningar och aktiviteter som barnen kan arbeta med, själva eller tillsammans med en vuxen. Visa film, jobba med appar från Google Play, besök sidor på internet eller skärmspegla innehåll från förskolans mobila enheter på den stora skärmen. Allt inbyggt i skärmen utan att du behöver koppla in en dator eller andra apparater. GDPR-säker. På svenska.

Höj- och sänkbart stativ

Med ett höj- och sänkbart stativ anpassar ni enkelt höjden på skärmen med ett knapptryck, sänk ner så att barnen når, höj upp om alla ska se.

SMARTKlubben användarförening

Netsmart driver användarföreningen SMARTKlubben med stöd till pedagogerna i form av kostnadsfria webbinarier, instruktionsfilmer, fria lektioner, SMART certifierad utbildning, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Aktuella kampanjer

Se aktuella kampanjer på SMART Board.

Netsmart trygg partner

Netsmart är en trygg partner på den svenska skolmarknaden och arbetar sedan 2001 med att utarbeta väl fungerande strategier för implementering av digitala verktyg och digitala arbetsmetoder tillsammans med förskolor, skolor, skolområden och kommuner i hela Sverige. Målet är användarvänliga lösningar specifikt framtagna för förskola/skola som inspirerar till samarbete och kommunikation, inkluderar alla barn/elever, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar verksamheten/undervisningen samt ökar användningen av befintliga resurser i på förskolan och i klassrummen.

Kostnadsfri inspiration

Kontakta oss gärna för en timmes kostnadsfri inspiration på din skola/förskola – ring 010-150 06 00 eller mejla förslag på tider till utbildning@netsmart.se. Välkommen till oss!

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll