Gå direkt till innehåll
Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Pressmeddelande -

Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Under SETT-dagarna i Kista den 26-28 april bjuder vi in till flera spännande aktiviteter i vår monter B:31. Vi visar nyheterna i Lumio och i SMART Board, vi har egna dragningar och tävlingar - kom och vinn ett av de hett eftertraktade SMART Monstren!

Nu har du även chansen att bli inspirerad av Ola Brorson, engelsklärare och digital coach på Thoren Framtid i Växjö och Emelie Allen-Ross, förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge. De visar hur de använder mjukvaran Lumio för att skapa en elevaktiv, tillgänglig och formativ undervisning med Lumio, både i och utanför klassrummet.

Tisdag 26 april - Emelie Allen-Ross

Plats: Monter B:31, SETT
Pass 1: 10.00-10.30
Pass 2: 14.00-15.00

Skapa inkluderande läraktiviteter som eleverna vill göra om och om igen – i Lumio finns allt samlat på ett ställe, och det bästa av allt - Det är enkelt!

Emelie Allen-Ross, förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge visar hur du på ett enkelt sätt kan skapa en tillgänglig, varierad och formativ undervisning utan att vara expert på IT. Emelie har valt ut några av favoriterna i mjukvaran Lumio och bjuder in dig som elev till sitt klassrum. Ha gärna din mobil eller surfplatta redo och förbered dig på ett roligt pass i Netsmarts monter B:31!

Onsdag 27 april - Ola Brorson

Plats: Monter B:31
Tid: 10.00-10.30

Gränslöst lärande med Lumio – Bjud in världen till klassrummet och skapa en kreativ, engagerad klassrumsmiljö, fysiskt och digitalt

Ola Brorson, engelsklärare åk 6-9 och IT-Coach på Thoren Framtid i Växjö bjuder in till en interaktiv session där du får prova aktiviteter som han och hans elever har gjort tillsammans med klasser i andra delar av världen. Ha gärna din mobil eller surfplatta redo och förbered dig på ett roligt pass i Netsmarts monter B:31!

I online-mjukvaran Lumio finns alla möjligheter till en elevaktiv, varierande undervisning samlat på ett ställe, GDPR-säker, på svenska. För alla åldrar och ämnen.

Ladda hem hela monterprogrammet:

Relaterade länkar

Ämnen


Netsmart AB är svensk distributör för  SMART Technologies, Nureva, Infobit, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll

Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

Therese Lennhager arbetar som speciallärare med inriktning språk, skriv- och läsutveckling i de lägre årskurserna. För henne är SMART Boarden ett viktigt arbetsredskap för att kunna skapa en varierad undervisning med tydlig struktur som samtidigt väcker elevernas nyfikenhet.
De elever som Therese Lennhager möter har oftast läs- och skrivsvårigheter och de kommer till henne för att arbeta indivi