Gå direkt till innehåll
Netsmart går med i branschorganisationen Swedish Edtech Industry

Pressmeddelande -

Netsmart går med i branschorganisationen Swedish Edtech Industry

Netsmart, den svenska distributören för SMART Board och SMART Learning Suite, går med i den svenska branschorganisationen Swedish Edtech Industry. Netsmart har erbjudit högkvalitativa undervisningsverktyg till skolan sedan 2005 och har under senare år sett en kraftigt ökad efterfrågan på produkter som verkligen ger mervärde i verksamheterna. 

- I takt med att digitaliseringen har tagit fart i övriga samhället har kunskaperna ökat även hos lärare och elever, vi ser att fler och fler använder alla de möjligheter som finns i våra produkter och att undervisningen därigenom blir mer engagerande och effektiv, säger Henrik Rentsch, VD på Netsmart. Vi ser fram emot att gå med i Swedish Edtech Industry och tillsammans fortsätta bidra till en bättre arbetsmiljö för lärare och elever och lyfta resultaten i den svenska skolan.

Swedish Edtech Industry är en ideell förening och branschorganisation som verkar för att Sverige skall bli det ledande landet i världen på att utnyttja digitaliseringens möjligheter och effekter i utbildningssystemet. Föreningen verkar för en fri och sund marknad, som säkerställer innovation och tillväxt, bygger kunskap i och utanför nätverket och driver kvalitetsfrågor. Branschföreningen vänder sig till edtech-bolag som har det formella utbildningssystemet som marknad, från förskola upp till och med universitet.

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll