Gå direkt till innehåll
Android 11 har kommit till SMART Board iQ

Pressmeddelande -

Android 11 har kommit till SMART Board iQ

Android 11 rullar nu ut till SMART Board iQ interaktiva skärmar. Utrullningen innebär en branschledande uppgradering till klassrum och mötesrum över hela världen.

Under de kommande veckorna kommer SMART Board 6000S iQ-serien och MX Board iQ-serien att få en automatisk OTA-uppdatering till iQ 3.12, inklusive Android 11. Automatiska OTA-uppdateringar säkerställer att skärmarna har de senaste säkerhetsinställningarna och funktionerna, utan behov av att köpa ny hårdvara eller uppgradera skärmarna manuellt.

Vad är nytt i iQ 3.12?

För att säkerställa att din interaktiva skärm är säker, effektiv och uppdaterad har SMART inkluderat plattformskorrigeringar och uppgraderingar, plus flera spännande nya funktioner i den senaste programvaruuppgradering. Du kan lita på att din teknik kommer att hålla längre och kan hålla jämna steg med den snabba utvecklingen.

 1. Större säkerhet. Sekretess och säkerhet är grunden för all produktutveckling hos SMART Technologies. Android 11 skyddar din lärar- och elevdata ytterligare genom att tillhandahålla säker lagring och bättre hantering av app-behörighet. När tekniken utvecklas är det viktigt att sekretess- och säkerhetsstandarder utvecklas med den.
 2. Bättre funktionalitet. Android 11 ger en bättre upplevelse, med pålitligt pågående stöd för tredjeparts-appar nu och i framtiden. Möjligheterna är oändliga med förbättrad funktionalitet och upplevelse.
 3. 64-bitars appstöd. Alla nya appar och eventuella uppdateringar av aktuella appar i Google Play-butiken måste stödja 64-bitarsversioner. Med 64-bitars appar kan du komma åt mer minne mer effektivt. Detta kommer också att ge bättre och stabilare app-prestanda.
 4. Ökad livslängd. Automatiska OTA-uppdateringar av programvaran är avgörande för att förlänga livslängden på de interaktiva skärmarna. SMARTs hårdvara är byggd för att hålla och programvaran uppdateras kontinuerligt. I stället för att behöva ersätta din befintliga hårdvara kan du genom uppdateringar spendera din EdTech-budget på det som är viktigt.
 5. Flera aktiviteter. Med uppdateringen läggs nio nya aktiviteter till det kostnadsfria, inbyggda innehållet; utvärderingar och samarbetsövningar, allt för att hjälpa lärare att följa elevernas kunskapsutveckling genom formativ bedömning.

Läs mer om uppdateringen

Läs mer om SMART Board iQ

  Relaterade länkar

  Ämnen


  Netsmart AB är svensk distributör för  SMART Technologies, Nureva, Infobit, Manico, AVerVision och ErgoXS.

  Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

  Kontakter

  Henrik Rentsch

  Presskontakt VD 010-150 06 00
  Karin Ericsson

  Karin Ericsson

  Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

  Relaterat innehåll

  I Lumio kan Filippa Weider följa elevernas kunskapsutveckling och låta dem lära av varandra

  I Lumio kan Filippa Weider följa elevernas kunskapsutveckling och låta dem lära av varandra

  Filippa Weider arbetar som IT-pedagog på fyra grundskolor i Kalmar. Hon ser en stor fördel med att arbeta interaktivt då det blir enklare för läraren att variera undervisningen och därmed öka elevernas lust att lära. I Lumio finns alla verktyg samlade på ett ställe och Filippa och hennes elever har hittat flera guldkorn.
  — De spelbaserade övningarna går hem både hos yngre och äldre elever. Lyck

  Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

  Speciallärare Therese Lennhager skapar en trygg, engagerande och varierad lärmiljö med Lumio och SMART Board

  Therese Lennhager arbetar som speciallärare med inriktning språk, skriv- och läsutveckling i de lägre årskurserna. För henne är SMART Boarden ett viktigt arbetsredskap för att kunna skapa en varierad undervisning med tydlig struktur som samtidigt väcker elevernas nyfikenhet.
  De elever som Therese Lennhager möter har oftast läs- och skrivsvårigheter och de kommer till henne för att arbeta indivi