Gå direkt till innehåll
Med nya HDL200 levererar Nureva det perfekta ljudet till mindre konferensrum

Pressmeddelande -

Med nya HDL200 levererar Nureva det perfekta ljudet till mindre konferensrum

Nu får den prisbelönta konferensljudlösningen HDL300 en lillasyster. Precis som sin storebror drivs HDL200 av den patenterade Microphone Mist ™-teknologin med tusentals osynliga, virtuella mikrofoner utspridda i hela rummet. Oavsett var vi befinner oss i rummet om vi pratar högt eller lågt, om vi pratar in i väggen eller ut i rummet fångar mikrofonerna upp det vi säger och alla deltar i mötet på samma villkor. Till skillnad från andra typer av mikrofoner finns inga döda zoner där det är svårt att höras.

HDL200 är 1,18 x 0,12 m och har 4 096 virtuella mikrofoner och kan monteras på valfritt sätt, över eller under en display, på väggen (monteringsfäste ingår) eller på ett mobilt stativ.

Montera valfri webbkamera på HDL200 på magnetiskt kamerafäste (tillbehör).

HDL200 har också en integrerad fullfärgsdisplay för att ge deltagarna i mötesrummet information om tid, volym och on/off. HDL200 kalibreras automatiskt vid ex ommöblering i rummet.

HDL200 på ISE

Nureva HDL200 kommer att finnas på plats i Nurevas monter under ISE i Amsterdam den 11-14 februari och därefter i Netsmarts showroom i Stockholm och Malmö och hos våra återförsäljare runt om i hela Sverige. 

HDL200 finns för leverans under våren 2020.

Kontakta Netsmart 010-150 06 00 eller info@netsmart.se för demonstration.

Läs mer om HDL200 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, Nureva, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll

Nureva® HDL300 första ljudlösning för större mötesrum att bli Microsoft® Teams-certifierad

Nureva® HDL300 första ljudlösning för större mötesrum att bli Microsoft® Teams-certifierad

Ljudkonferenslösningen Nureva HDL300 är nu certifierad som en Microsoft Teams Room-enhet. Efter att ha genomgått Microsofts rigorösa testprocess blir HDL300-systemet den första mikrofon- och högtalarlösningen som har certifierats för stora mötesutrymmen upp till 4,5 x 8,5 m. HDL300 drivs av den patenterade Microphone Mist™-teknologin med 8.192 virtuella mikrofoner som fyller rummet.

Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar för hybrid- och HyFlex-miljöer

Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar för hybrid- och HyFlex-miljöer

Nureva Inc., uppfinnare av banbrytande teknik som förenklar ljudkonferenser, kommer att delta på ISE 2022 med den världsomspännande lanseringen av Nureva XT, en integrerad end-to-end-lösning som kombinerar Nureva-ljud med kamera och premiumtjänster för hybridklassrum. Besökare på ISE, är välkomna att besöka Nurevas monter 2F250 i Unified Communications and Education Technology Zone.