Gå direkt till innehåll
Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar för hybrid- och HyFlex-miljöer

Pressmeddelande -

Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar för hybrid- och HyFlex-miljöer

Nureva Inc., uppfinnare av banbrytande teknik som förenklar ljudkonferenser, kommer att delta på ISE 2022 med den världsomspännande lanseringen av Nureva XT, en integrerad end-to-end-lösning som kombinerar Nureva-ljud med kamera och premiumtjänster för hybridklassrum. Besökare på ISE på FIRA Barcelona, Gran Via från 1-4 februari 2022, är välkomna att besöka Nurevas monter 2F250 i Unified Communications and Education Technology Zone för att uppleva företagets banbrytande ljudkonferenssystemsom gör det enkelt och prisvärt att få perfekt, ljud i medelstora till stora mötesrum och klassrum. 

Nurevas ljudsystem levererar den ljudprestanda som kunderna kräver utan kostnad och komplexitet i samband med installation och underhåll av traditionella DSP-lösningar med flera komponenter. Nurevas ljudlösningar drivs av den patenterade Microphone Mist-tekniken, och är den enda ljudkonferenslösning som fyller ett utrymme med tusentals virtuella mikrofoner för att kunna fånga upp ljud i alla delar av rummet. Detta gör det möjligt för elever eller mötesdeltagare att höras oavsett var i rummet de befinner sig, i vilken riktning de står när de pratar, samtidigt som den filtrerar bort oönskade ljud som HVAC-fläktar.

På ISE samlas hela världens AV-industri, och detta kommer att vara Nurevas första deltagande i en storskalig konferens och mässa sedan ISE 2020. Företaget kommer att visa upp många av de senaste produktnyheterna, inklusive tillägg av Voice Amplification Modeför mötesrum och klassrum, lanseringen av Nureva XT, företagets senaste produkt för lärmiljöer samt analyser och insikter i Nureva Console som ger IT-ansvariga information om enhetsanvändning och akustisk prestanda. Besökare i Nurevas monter får också tillfälle att se Nureva Developer Toolkit, som innehåller en växande samling molnbaserade API: er och supportdokumentation för Nurevas ljudsystem, de nya produktintegrationerna och certifieringarna med Microsoft ® Teams, Logitech och Barco ClickShare

Nureva XT har utformats specifikt för lärare som vill ha flexibiliteten att undervisa både i klassrummet och på distans, ge fler inlärningsmöjligheter för sina elever och stödja virtuella administrativa möten och fortbildningstillfällen för lärare. Nureva XT-lösningen kombinerar ett Nureva-ljudsystem (HDL300 för medelstora klassrum eller Dual HDL300 för stora klassrum) med det nya Nureva CV30-kamerapaketet och ett tre- eller femårigt abonnemang på Nureva Pro, som inkluderar avancerade enhetshanteringsfunktioner i Nureva Console, teknisk support dygnet runt, utökad produktgaranti samt förhandsbyte.

Nureva kommer även att rekrytera distributörer i utvalda länder och samtala med slutanvändare för att diskutera hur företagets produktlinje kan lösa deras utmaningar. Nürnberg har haft en enorm tillväxt i sin kundbas sedan 2020, inklusive tillägg av Michelin och L'Oréal i Frankrike, Accenture och Heidelberg University i Tyskland, Universidad de las Americas och Universidad del Desarrollo i Chile, River Island och Deloitte i Storbritannien och Ritsumeikan University i Japan.

"ISE fortsätter att vara ett viktigt evenemang för Nureva, och vi är glada över att vara tillbaka 2022 för att ge deltagarna en första titt på de många tilläggen och utvecklingen till vår växande produktlinje för ljudkonferenser", säger Nancy Knowlton, Nurevas VD. "Hybridarbete och -lärande har aldrig varit viktigare, och våra ljudlösningar undviker de betydande kostnader och komplexiteter som andra system oundvikligen kommer med när man utrustar större utrymmen. Nureva erbjuder enkla, pålitliga ljudlösningar som är enkla att skala och stödja i ett företag eller en utbildningsinstitution."

Press- och analytikerbriefingar
Press och analytiker som deltar i ISE 2022 kan besöka Nurevas monter för ett speciellt pressevenemang för att se mer om Nurevas ljud- och videolösningar samt företagets accelererade tillväxt. Pressevenemang äger rum kl. 11:00 de tre första dagarna av ISE (1-3 februari). Privata möten kan också schemaläggas när som helst under showen. Kontakta Shari-Lynn Sare för att boka tid.

Video
Titta på videon med Nancy Knowlton som diskuterar Nurevas deltagande i ISE 2022,

Bilder
Ladda ner bilder på Nurevas monter och produkterbjudanden.

Om Nurevas

Nureva är ett teknikrikt, flerfaldigt prisbelönt privat företag som bygger ljudkonferenslösningar som löser det frustrerande och ihållande problemet med dålig ljudprestanda i mötes- och inlärningsutrymmen. Kärnan i varje system är företagets patenterade Microphone Mist-teknik, som placerar tusentals virtuella mikrofoner i ett utrymme för att hämta ljud var som helst i rummet och leverera tydligt, pålitligt ljud till fjärrdeltagare. En passion för att uppnå enkelhet genom djup användarförståelse driver företagets roadmap och det värde det skapar för sina kunder. För mer information, besök Nurevas hemsida och följ företaget på LinkedIn på Nureva Inc.

###

För mer information, vänligen kontakta
Shari-Lynn SarePublic Relations ManagerNureva Inc.
1.587.774.6636
sharilynnsare@nureva.com
nureva.com

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för  SMART Technologies, Nureva, Manico, Infobit, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00
Karin Ericsson

Karin Ericsson

Presskontakt Marknadskoordinator 010-150 06 00

Relaterat innehåll

8 192 osynliga mikrofoner i mötesrummet - På teknikhandelsföretaget Hugo Tillquist hörs alla perfekt

8 192 osynliga mikrofoner i mötesrummet - På teknikhandelsföretaget Hugo Tillquist hörs alla perfekt

På teknikhandelsföretaget Hugo Tillquist anlitade man Netsmart för att installera SMART Board interaktiv skärm och ljudlösningen Nureva HDL300. – Vi är ett expansivt bolag som vill växa i Norden och vi behövde investera i rätt digitala verktyg för att lyckas med det. Det var en ren tur att vi hann få igång allt precis innan coronapandemin började, säger Per Clementz, Head of Product Development.

Nureva® HDL300 första ljudlösning för större mötesrum att bli Microsoft® Teams-certifierad

Nureva® HDL300 första ljudlösning för större mötesrum att bli Microsoft® Teams-certifierad

Ljudkonferenslösningen Nureva HDL300 är nu certifierad som en Microsoft Teams Room-enhet. Efter att ha genomgått Microsofts rigorösa testprocess blir HDL300-systemet den första mikrofon- och högtalarlösningen som har certifierats för stora mötesutrymmen upp till 4,5 x 8,5 m. HDL300 drivs av den patenterade Microphone Mist™-teknologin med 8.192 virtuella mikrofoner som fyller rummet.