Gå direkt till innehåll
Nureva ljudlösning certifierad för Barco ClickShare

Pressmeddelande -

Nureva ljudlösning certifierad för Barco ClickShare

Nurevas unika ljudkonferenssystem i alla storlekar är nu certifierade för Barco ClickShare, en trådlös presentations- och konferenslösning för hybridmöten.

Användare ansluter trådlöst till konferenstekniken i rummet med hjälp av Barco ClickShare som ansluts automatiskt till Nurevas mikrofonlösning. Spontana möten förenklas och alla i mötet hörs lika bra oavsett var de befinner sig, i rummet eller på distans.

Krav på flexibla arbetsplatser och hybridlösningar

Kravet på flexibla arbetsplatser, tillsammans med en växande trend mot användning av personliga enheter, har ökat efterfrågan på integrerade lösningar som denna med Nureva och Barco. Enligt en global studie utförd av Barco föredrar 85% av de anställda en blandning av hem- och kontorsarbete som ger mer frihet och flexibilitet. De förväntar sig att arbetsgivaren ska skapa en teknikdriven hybridarbetsmiljö som gör det möjligt för dem att arbeta snabbt, säkert och flexibelt.

Med Nureva och Barco ClickShare är det snabbt och enkelt för mötesdeltagare att ansluta till alla enheter i mötesrummet. Nurevas ljudkonferenssystem drivs av den patenterad Microphone Mist™-tekniken, som fyller mötesrummet med tusentals osynliga mikrofoner och säkerställer att deltagare på distans kan höra varje ord. Nurevas ljudkonferenser möjliggör fysisk distans mellan deltagarna då de kan sprida ut sig i rummet, röra sig obehindrat och stå vända i alla olika riktningar medan de pratar. Systemets patenterade kontinuerliga autokalibrering anpassar sig automatiskt till förändringar i rummet, vilket minskar behovet av IT-personal eller externa tekniker.

"Vi är glada över att fortsätta vårt partnerskap med Nureva med den här nya certifieringen av deras HDL200", säger David Fitzgerald, vice vd för Global Alliances på Barco. "Tillsammans strävar vi efter bästa möjliga hybridmötesupplevelse för kunderna."

"Vi är glada över att hela vår linje av ljudkonferenssystem nu är certifierade för Barco ClickShare Conference", säger Nancy Knowlton, Nurevas VD. "Kombinationen av Nureva och Barco ger användarna ett plattformsoberoende, trådlöst konferenssystem som levererar tydligt och tillförlitligt ljud i hybridmöten och inlärningsmiljöer i alla storlekar."

Om Nureva

Nureva Audio är en helt unik, Microsoft Teams-och Barco ClickShare-certifierad ljudlösning utvecklad för att ge en perfekt ljudupplevelse i alla typer av online-möten. Sittande möten, distansmöten och kollaborativa möten där vi rör oss runt i rummet.

Med 8 192 virtuella mikrofoner utspridda i hela rummet kan alla göra sig hörda oavsett var mötesdeltagarna befinner sig, i mötesrummet eller på distans. Med autokalibrering blir ljudet perfekt, varje gång. Nureva Audio finns för alla rumsstorlekar och kan skalas upp i takt med företaget.

Mer om Nureva

Mer om Barco ClickShare


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Netsmart AB är svensk distributör för  SMART Technologies, Nureva, Manico, AVerVision och ErgoXS.

Netsmart AB levererar interaktiva produkter till skola, företag och organisationer som inspirerar till samarbete och kommunikation, höjer måluppfyllelsen, effektiviserar möten och ökar användningen av befintliga resurser.

Kontakter

Karin Lind

Presskontakt Marknadschef 010-150 06 04

Henrik Rentsch

Presskontakt VD 010-150 06 00

Relaterat innehåll

Relaterade event